Izredni korespondenčni občni zbor Kluba zgornjesavinjskih študentov

Dnevni red izrednega korespondenčnega občnega zbora
Zaradi pandemije koronavirusa in odpovedi uradnih ur ter projektov Kluba zgornjesavinjskih študentov (v nadaljevanju Klub ZSŠ), bo Klub ZSŠ svoj izredni občni zborm ki je bil načrtovan 4. 4. 2020 ob 20.00 v prostorih kluba (Foršt 6, 3333 Ljubno ob Savinji) opravil korespondenčno. Navodila za sodelovanje in glasovanje so objavljena v nadaljevanju novice.

Dragi člani Kluba ZSŠ!
Ker se zaradi trenutnih razmer Upravni odbor Kluba zgornjesavinjskih študentov ni mogel sestati na 4. redni seji Upravnega odbora Kluba zgornjesavinjskih študentov je na korespondenčni seji, ki je potekala 13. 3. 2020, v skladu s statutom Kluba zgornjesavinjskih študentov sklical izredni korespondenčni Občni zbor Kluba zgornjesavinjskih študentov.

Izredni korespondenčni Občni zbor, na katerega se je potrebno pijaviti na elektronski naslov kluba (klubzss.info@gmail.com), bo potekal po elektronski pošti in sicer od 4. 4. 2020 do 7. 4. 2020 do 00:00.
Svoja vprašanja, predloge, pomisleke, itd.,lahko naslovite na naš elektronski naslov in sicer do 1. 4. 2020 za predloge razprav ali pripomb.
Kljub temu, da bo potekala seja po elektronski pošti, pa ne bomo pozabili na varovanje osebnih podatkov!

Zahvaljujemo se za razumevanje in sodelovanje v korespondenčni občnem zboru, ob tej priložnosti pa vam želimo mirno preživeto samo-izolacijsko obdobje in veliko zdravja!

Klub zgornjesavinjskih študentov,
Rožle Stajner, predsednik

Dnevni red izrednega korespondenčnega občnega zbora

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.