POTEK REDNEGA OBČNEGA ZBORA KLUBA ZGORNJESAVINJSKIH ŠTUDENTOV IN VOLITEV V OGRANE KLUBA IN SVETNIKA ZVEZE ŠKIS IN SVETA ŠOLS

Klub ZSŠ je na podlagi 44. člena Statuta in 7. člena Volilnega pravilnika Kluba zgornjesavinjskih študentov ter sklepa upravnega odbora na 10. redni seji upravnega odbora Kluba ZSŠ sklical redni Občni zbor in volitve v organe Kluba zgornjesavinjskih študentov, ki bodo 31. oktobra 2020 ob 19.00 uri v prostorih KZSŠ (Foršt 6).

Ker zaradi trenutne epidemiološke situacije in vseh omejitev, ki sta jih določili država in NIJZ, rednega Občnega zbora in volitev ne bo mogoče izpeljati v živo, smo se člani Upravnega odbora Kluba ZSŠ odločili, da redni Občni zbor izpeljemo preko spleta.

Redni Občni zbor in bo potekal v soboto, 31. oktober 2020 ob 19.00 uri preko programa ZOOM, volitve v organe Kluba ZSŠ in svetnika Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS pa bodo potekale preko programa OPAVOTE.

Zaradi lažje organizacije poteka rednega Občnega zbora in volitev, vas prosimo, da se za udeležbo predhodno prijavite na elektronski pošti Kluba ZSŠ (klubzss.info@gmail.com), od koder vam bomo poslali točne informacije in povezave do spletne konference.

 

Na spodnji povezavi si lahko ogledate listo kandidatov, ki se bodo v soboto potegovali za funkcije v klubu:

Lista kandidatov za volitve v organe Kluba ZSŠ in svetnika Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS