Projekt Empatični december

Letošnji december se je tudi Zveza ŠKIS odločila, da se pridruži humanitarni akciji Empatični december. Projekt bodo izvedli v sodelovanju s skupino psihomoč in projektom Kako si?, projektom V odsevu ter Zavodom za empatiko.

Vsi se zavedamo, kako pomembno je skrbeti za svoje fizično in psihično zdravje. V današnjem nenaklonjenem obdobju pa je to še toliko bolj pomembno. Težki časi, v katerih smo se znašli, v nas hitro sprožijo frustracije in čustva, za katere morda ne vemo, kako jih uravnavati. Posledično se tudi hitreje netijo prepiri, ki v času epidemije in karantene še dodatno ovirajo naše blagostanje.

Tudi KZSŠ kot klub pod okriljem Zveze ŠKIS sodeluje v projektu Empatični december. Naša skupna želja je letos dvojna – želimo polepšati december otrokom in mladostnikom, ki prihajajo iz socialno šibkejših družin in so vključeni v projekt Botrstvo, pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana.

Kako lahko pripomorete?
– donacija s SMS sporočilom na 1919 s ključno besedo PRIJATELJ ali PRIJATELJ5
– donacija preko povezave

Ker pa želimo obdariti tudi vas smo pripravili štiri zaporedne delavnice, ki bodo potekale ob torkih preko zoom povezave.
Vse delavnice bodo potekale v duhu akcije.
Prve delavnice z naslovom Sprosti se, zase in zame! se lahko udeležiš že jutri, 1.12.2020 ob 18.00 uri!

Več podrobnosti o delavnicah pa lahko najdeš na tej povezavi.